Thailand

Tilbage til pool træning i kolde Danmark igen efter 14 dage i smukke Thailand. Det var min første tur til Thailand, hvor jeg rejste ned alene, for at mødes med nogle venner.

Vi boede på Koh Phi Phi som er en rigtig turist paradis ø, med enormt mange svenskere. Der var dejligt varmt, smukke grønne klippeøer og blåt vand. De hytter vi boede i var hjemsøgt af kakerlakker, de er ikke verdens mest charmerende insekt!

Det var fedt at ligge i vandkanten og træne statisk, mærke bølgerne og kigge på de små koralstykker som gled frem og tilbage.


Sole coachede mig i statisk, han er en erfaren instruktør inden for scubadykning og derfor var det ikke svært at forklare ham noget teori omkring fridykning og hvad han som coach og sikkerhedsdykker skal være opmærksom på. Jeg fik lavet nogle acceptable tabeller efter min nedtur i statisk i Berlin. Tabeller er hvor man holder vejret og enten gør pausen mellem hver gang kortere eller tiden du holder vejret længere.

Jeg havde naturligvis min monofinne med og fik fridykket fra en longtail båd, hvor jeg bl.a. dykkede med sorttippede revhajer og lidt i dybden. Det blev ikke til så meget i dybden da jeg var den eneste fridykker og sikkerhed sikkerhed og atter sikkerhed er jo det vigtigste. Jeg lavede nogle sikre dyk hvor jeg trænede noget teknik bl.a. i min neddyk hvor jeg er fuldkommen analfabet.

Fridykning er ikke alt, jeg var ude at scubadykke. Det var en del år siden sidst jeg sidst havde scubadykket. Det var så fedt at jeg kunne komme ned og virkelig se og studere alt det der gør mig usikker og bange i vandet. Det kan forhåbentligt hjælpe mig så jeg har lidt mere ro til at fridykke i åbent vand fremover. Sole lærte mig en masse om de forskellige dyr, planter, koraller mm.Jeg dykkede med skildpadder, tusindvis af flotte fisk, så små søde søheste og havde et huledyk.

Det var en god tur. Jeg håber snart jeg får muligheden for endnu en tur ned til det klare blå varme vand.

/Sanne Rasmussen

0 Responses to "Thailand"

  1. […] jeg var i Thailand fik jeg nogle fede oplevelser. Jeg dykkede i en grotte, hvilket jeg ikke brød mig om før vi […]

Leave a Reply