Træning og stress

Når jeg træner er det vigtigt for mig at jeg ikke har en masse bekymringer jeg tænker på ubevidst. Jeg er lige flyttet fra Danmark til Sverige og der har været en del stess momenter i forbindelse flytningen der har påvirket min træning. Jeg kan mærke at det er sværere at få tingene til at hænge sammen, på den ene side føler jeg at jeg burde arbejde på renoveringen af den købte lejlighed, men samtidigt vil jeg jo også gerne træne.

Jeg har fridykket i lidt over et år og jeg har lært meget om mig selv og hvad det er der spiller ind, når det handler om at få gode resultater. Jeg lader mig let irritere og det er ikke det bedste udgangspunkt for en god statisk.

Statisk er den disciplin der er den sværeste for mig pt. da jeg har svært ved at samle tankerne og slappe af. Jeg fokuserer meget på tiden og det skal jeg ikke da jeg så ligger og tænker er den ik’ snart 3.30 i stedet for at drømme mig væk mentalt.

Jeg håber at nogle af mine gamle træningskammerater fra Aarhus fridykker klub er med på noget træning i uge 31 hvor jeg arbejder som kystlivredder i Århus. Så kan jeg forhåbentligt nyde at lave en statisk, istedet for at irritere mig over den.

/Sanne Rasmussen

No Comments Yet.

Leave a Reply