SAMBA/Black out

Hvad var det der skete til vm. Jeg har købt optagelserne af mit kiks ved vm.

Når jeg er meget presset kan jeg ikke høre eller se, det er derfor vigtigt at jeg trækker vejret selv når jeg kommer op efter et dyk. Det gør jeg bare ikke, hvilket gør at jeg forsvinder. Det ser man på filmen, det er her jeg er glad for at der er sikkerheddykkere.

Jeg har aldrig lavet en SAMBA/BO før, men nu ved jeg hvordan det er. Jeg er ikke sikker på hvor meget jeg kan huske, da jeg går i en drømmeverden når jeg dykker. Jeg er i tvivl om den sidste vending og at jeg kommer op, er noget jeg kan huske fra min forberedelse eller fra selve dykket.

Jeg blogger dykket selv om ikke alle mener at jeg skal, men det er en del af fridykningen og derfor mener jeg det er vigtigt at man også viser når det går galt. Det giver forhåbenligt også en større forståelse hvorfor der altid tales om sikkerhed-sikkerhed og atter sikkerhed når det handler om fridykning.

Jeg har tidligere dykket distancen hvor det har været sikre dyk, men lige denne dag kunne jeg ikke og havde der ikke været nogle til at holde mig oppe, kunne det være gået helt galt.

YouTube Preview Image

 

/Sanne Rasmussen

2 Responses to "SAMBA/Black out"

  1. phiah says:

    kære Sanne, jeg er glad for at du bloggede denne, har jo forestillet mig det meget værre:) kram

  2. Morten says:

    Selvfølgelig skal det lægges ud. Efter min mening ligger der alt for få BO/samba optagelser tilgængelige. VI kan alle lære af at se sådanne optagelser. OG dem der er udenfor sporten for et mere realistisk billede af hvad det er der sker under en samba/bo – også i forhold til sikkerhed.

Leave a Reply