Så er der nyt fra VM 2008

Så er der nyt fra VM-lejren.
Hele det danske hold er nu samlet. Jeg havde en let rejse herned med Atlantis rejser, det tog 5 timer. Hvorimod de andre har haft rejse tider fra 12-15 timer med en del stop og skift på vejen. At ankomme midt på dagen som jeg gjorde fra ”kolde” danmark til 35 grader i Egypten kan ramme lidt hårdt. Jeg har brugt de første 2 dage på at vænne mig til varmen, men nu går det godt.

Vi har kørt et hårdt træningsprogram med 2 dybdedyk om dagen, samt yoga. Jeg har lært meget af træningen. Nu kan jeg uden problemer have et dejligt afslappet dyk til 40meter hvor jeg kan ligge og lege med trykudligningen, teknik mm.

Det er normalt at der er nogle der bliver syge pga. maden hernede, men ingen på det danske hold har været syge endnu. Der har været lidt tynd mave her og der men ikke nok til at slå de seje vikinger ud af kurs :). Det engelske hold og en enkelt tysker har været nede. Jeg håber de er kommet sig så de kan deltage.

Konkurrencen starter i morgen og vi har givet vores udmeldinger til de dybe dyk. Der kommer til at blive konkurreret i dybden i de næste to dage, hvor den enkelte atlet endnu ikke ved hvornår hans eller hendes dyk ligger. Det bliver spændende…

/Sanne Rasmussen

No Comments Yet.

Leave a Reply