Pinse med statisk træning

Pinsen trænede jeg statisk sammen med Jesper Stechmann og Maria Livbjerg som også er landsholdsdykkere, samt Sole Viktor og Maja Hallum.

Jeg lærte at det betyder rigtig rigtig meget for mig hvor højt stress niveau jeg har. Jeg præsterede ikke det store tidsmæssigt, men mentalt kom jeg et stykke. Det sker ikke ofte at jeg nyder at ligge i vandet og holde vejret. Det opnåede jeg i nogle gange i de dyk på den første dagen og anden dagen havde jeg ikke sovet nok, hvilket gør trækningerne uudholdelige og den mentale styrke er vare ikke i top.

Det var perfekt med svømmehallen (Nordvest badet i Silkeborg) der er et lille børnebassin som ikke er varmere end at man kan lave statisk i sin våddragt, et 25m bassin som er lidt koldere (normal bassin temperatur, 26 grader) og er handicapbassin som var varmt. Det giver mulighed for at træne i forskellige temperaturer og føle hvordan det kan stress kroppen ved skift mellem dem.

Jeg glæder mig til at træne videre i de næste par uger inden Aahus triple challenge i Nordvest badet i Silkeborg i den sidste weekend i måneden. Jeg kan kun opfordre dig til at komme og se hvad fridykning er.

/Sanne Rasmussen

No Comments Yet.

Leave a Reply