Ny verdensrekord -113meter

Nu er fridykker herrerne gået dybere igen. Franskmanden Guillaume Néry har nu verdensrekorden i CWT (konstantvægt). Han dykkede til 113meter. Læs mere på AIDA.

 

/Sanne Rasmussen

4 Responses to "Ny verdensrekord -113meter"

 1. Det er godt nok vildt! Jeg er gammel fan af Big Blue filmen og har været på Amorgos øen i Grækenland et hav af gange. (hvor store dele af filmen er optaget).
  Er det rigtigt at der har været fridykningsstævner ud for Amorgos eller andre steder i Grækenland (bor her selv nu)?

 2. Sanne says:

  Hej Anders
  Der har været afholdt stævner i Grækenland, det seneste var i dag. Om det lige er ved Amorgos øen skal jeg ikke kunne sige, da jeg ikke er så skarp i Græsk geografi 😉

  Du kan holde dig opdateret med hvilke stævner der kommer i fremtiden på AIDA’s hjemmeside under “Calendar -> Competition Calendar”.

  Anders fridykker du selv dernede?

  /Sanne Rasmussen

 3. Nej, jeg har aldrig gået til det – har bare altid været optaget af den måde at svømme på. Når jeg er ved stranden er jeg altid hurtigt i vandet med snorkel og fødder og så ned på 10-15 meter, hvor vægtløsheden og den der specielle fornemmelse af at være i en anden tilstand sætter ind.

 4. Sole says:

  Hej Anders, det lyder da ret meget som fridykning 🙂 uanset om det er med eller uden træning. Er der nogle gode steder at snorkle/fridykke der hvor du er nu ? Eller er du i det boblende varme og larmende Athen ?

  Jeg har selv været i Grækenland mange gange og lærte at dykke på santorini, på en længere ø hopping tur, med en tur til fastlandet op til Thessaloniki som afslutning.

Leave a Reply