Glide finnen – endelig!

Jubii – endelig har jeg modtaget min glide finne. Efter 6 måneders kamp med diverse problemer. Jeg bestilte en WaterWay finne da leveringstiden ikke er så lang. En “russerfinne” tager gerne 6 måneder at få og det er jo ikke sikkert at man modtager det man bestiller. Så det blev til den lidt dårligere finne men med en langt bedre leveringstid, men det har så vist sig at jeg ikke havde meget held med den beslutning.

Jeg lavede min bestilling tilbage i februar og efter ca. 7-8 uger modtog jeg en finne der var knækket i hjørnerne efter transport, pga. dårlig indpakning. Der blev bestilt en ny finne som så blev væk i det svenske postvæsen, indenrigsposten sagde den var hos udenrigs og udenrigsposten sagde den var hos indenrigs – suk. 40 dage efter den svenske post havde modtaget og mistet pakken, dukkede den op af sig selv igen, uden nogen forklaring på hvor den havde været, vel at mærke uden at den svenske post fortalte mig at den var fundet igen, vi skulle selv finde ud af det via dens tracking nummer.

Alt det har betydet at jeg først har modtaget min finne nu, for sent til DM, men måske kan jeg nå at lære tilstrækkelig teknik til at kunne bruge den til VM? Det er ikke optimalt med en uge frem for de 4 måneder der var planlagt, men jeg håber på det bedste.

Jeg er allerede nu gået igang med at planlægge hvilken finne jeg skal have købt næste gang, man ved jo ikke hvor lang tid der går inden man står med sin nye finne 😉

 

/Sanne Rasmussen

1 Response to "Glide finnen – endelig!"

  1. Martin H says:

    spent på å høre om forskjellene med denne finne og din gamle 🙂

Leave a Reply