Copenhagen Diveshow 2009

I januar er der alletiders mulighed til at komme et skridt dybere ind i dykkerverdenen. På Copenhagen Diveshow 2009 i Bella centeret i forbindelse med Feriemessen.

cph_ds06Der er god mulighed for at skabe nye kontakter eller få nye interesser inden for dykning. Hovedtemaet Copenhagen Diveshow er dykning som profession. Der vil være foredrag med foredragholdere fra hele verdenen, her i blandt Mark Ellyat som er den dybeste scuba-dykker i verden, John Bantin som arbejder med dykning på mange måder og har 300 dyk om året.

Nogle af de stande der skiller sig lidt ud er:

IAHD som er handicap dykning (stand C4-35), så fordi man sidder i kørestol eller lignende skal det ikke være en begænsning, hvis man er vild med vand. Så her er der en god mulighed for at høre mere om hvad IAHD kan tilbyde både til professionelle dykkere og handikappede der vil prøve dykning. De har også et foredrag til professionelle inden for dykning om Lørdagen kl. 14.00 – spørg om info på standen.

Der vil også i år være en fridykkerstand, hvor du kan møde fridykkere, høre hvordan du selv kan komme i gang, eller få nye kontakter til din træning. Der vil bl.a. være fridykkere fra landsholdet på standen (C4-48).

Jeg vil være på messen, hvor jeg bl.a. vil deltage i en opvisning i fridykning sammen med nogle af de andre fridykkere. Derudover vil jeg holde til hos min hovedsponsor 2DIVE som har en stand (C4-42)

Så kom ind og sig hej – spørg efter mig på 2DIVE eller Fridykker standen.

Læs mere om messen på www.CopenhagenDiveshow.dk

 

Åbningstider:opvisninger

Fredag den 23. jan. kl. 13-18

Lørdag den 24. jan. kl. 10-18

Søndag den 25. jan. kl. 10-17

 

Priser:

Instuktører og Divemastere med gyldigt medlemskab fra PADI, DSF, IAHD og SSI har fri entré. Så husk dit cetifikat og vis det i messekontoret!

Voksne 85kr.provedyk

Børn 40kr.

2 voksne og 1 barn 180kr.

2 voksne og 2 børn 190kr.

 Billeder fra www.copenhagendiveshow.dk
/Sanne Rasmussen

No Comments Yet.

Leave a Reply