Økonomien i fridykning

sanne-mono-sharm07Fridykning kan være en dyr sport at starte på, men det komme an på hvad ens personlige mål med fridykningen er. Vil man gerne konkurrere bliver det hurtigt dyrt, da man selv betaler rejser til stævner, stævne gebyrer, overnatning og udstyr. Hvorimod hvis man fridykker uden konkurrence behøver det ikke at blive ret dyrt, der behøves ikke andet en en maske og nogle finner.

Det der tæller er kærligheden for vand. Fridykning behøver ikke at kræve meget udstyr, men fordelene ved at være varm og beskyttelse imod brandmænd gør at man hurtigt køber en god våddragt. Hvis man vil konkurrere på lidt højere niveau får man hurtigt brug for mere udstyr som lanyard, halsvægte, monofinne mm.

Når man gerne vil deltage i konkurrencer på lidt højere plan, bliver det hurtigt dyrt. Det er let at bruge over 30.000kr om året på fridykning, med rejser til udlandet for at finde dybde, udstyr, ophold og kurser. Det betyder også at de fleste fridykkere på konkerrenceplan altid søger sponsorer og gerne nogle der vil hjælpe økonomisk.

 

/Sanne Rasmussen

No Comments Yet.

Leave a Reply