CMAS** til PADI Divemaster

Jeg skal til at begynde på min PADI Divemaster (DM) hos 2DIVE, jeg regner med at starte når jeg kommer tilbage fra Nordic Deep og hold VM i Sharm el sheik.

Jeg har et CMAS** certifikat og har undersøgt hvad der skulle til for at kunne starte på Divemaster uddannelsen, efter at have undersøgt det hos PADI Nordic har vi fundet ud af at jeg kan begynde direkte på uddannelsen så længe der bliver taget højde for mine PADI “mangler”.

flowchartDivemaster uddannelsen er det første professionelle niveau hos PADI, hvor man kan arbejde med certificerede dykkere og fungere som assistent på kurser. Kurset indeholder fuld dykkerteori på samme niveau som for instruktører, hvor man skal igennem 8 teori eksamener. Jeg skal også kunne alle de 20 øvelser fra Open Water kurset på demonstrationsniveau. Derudover skal jeg være assistent på rigtige kurser, og øve mig på at guide certificerede dykkere. Jeg regner med at blogge lidt om mine oplevelser under kurset når jeg kommer igang.

Min plan er at fortsætte til Open Water Scuba Instructor (OWSI) så jeg kan kombinere min dyre fridykker interesse med lidt indtjening når jeg er ude og rejse.

/Sanne Rasmussen

No Comments Yet.

Leave a Reply