Hvem er Sole?

Sole

Som de fleste nok har lagt mærke til, er der her og der på QDiver et indlæg fra Sole. Men hvem er Sole? Sole er webmaster på QDiver og han hjælper mig med alt indenfor IT – der er min tålmodighed ikke så stor …

Sole er dykker instruktør inden for PADI og IAHD handicapdykning. Sole har tidligere arbejdet som dykkerinstruktør og undervandsvideograf i Egypten, Thailand og Australien. Og uddanner nu dykkere, Divemastere og instruktører hos 2DIVE. Det gør at Sole har en enorm viden indenfor scuba-dykningen. Det er derfor naturligt for mig at trække på hans viden. 

Han er også min vigtigste træningsmakker inden for fridykning lige nu. Jeg laver jo aldrig lange/dybe dyk uden at sikkerheden er i orden.

I må derfor gerne stille spørgsmål om alt inden for dykning, så vil vi se om vi kan komme med et fornuftigt svar. Det kan være alt fra gode dykkersteder i Australien til problemer med trykudligningen.

Hermed vil jeg også gerne komme med en stor tak til Sole, ellers ville det ikke være muligt for mig at have QDiver.

/Sanne Rasmussen

2 Responses to "Hvem er Sole?"

 1. phiah says:

  Kære Sanne.
  Dejligt med et lille indlæg om mit livs lys:) og dit? Glæder mig også at du har valgt et billede jeg har taget på et af de mange fantastiske dyk vi har lavet sammen.
  Kram til jer begge.

 2. Sanne says:

  Hej Phiah

  Tak for den lille hilsen. Jeg må tilstå, at jeg har været på rov i Soles dykkerbilleder, da jeg ikke selv har så mange af ham, eller generelt fra dykning.
  Jeg håber I får mange gode oplevelser under overfladen i fremtiden.
  Knus Sanne

Leave a Reply