Hvad skal der til for at deltage i en fridykkerkonkurrence og komme i betragtning til landsholdet

Der mangler kvinder som konkurrerer i fridykning og gerne vil deltage i verdensmesterskaberne. Det kan være svært at få de danske kvinder på sejrsskamlerne, da vi oftest ikke kan stille med et kvinde-hold. Hvis du sidder og gerne vil deltage i konkurrencer, samt komme i betragtning til landsholdet skal du gøre følgende:

Stil op i en konkurrence som har ADIA-ranking. For at stille op i en sådan skal du have en læge erklæring pdf findes her. Du skal have et  AIDA Medlemsskab, samt have et DSF medlemskab. Du kan få begge medlemskaber i de fleste fridykkerklubber i Danmark.

Landsholdet udtages til  VM 2012, den 10. juni 2012 påbaggrund af resultater som er opnået i perioden 1. januar 2011 til 9. juni 2012. For at komme i betragtning skal du sende en mail til jegvilmedtilvm@gmail.com læs mere på dansk sportsdykkerforbunds hjemmeside

Aida har en kalender med en fin oversigt over konkurrencer, de fleste konkurrencer ligger i udlandet. Gennerelt for fridykkerkonkurrencer er at folk er hjælpsomme og der er en hyggelig atmosfære, så man skal ikke være bange for at tage afsted første gang “alene”.

Held og lykke

På foto: Sanne Viktor, Maja Hallum, Maria Livbjerg

/Sanne Viktor

No Comments Yet.

Leave a Reply