Fridykkerkurser

Sanne og Jesper dagen der på Berlin Fridykkerkurser er en god måde at starte på fridykningen på. Jeg har ikke noget kursus i fridykning og der er ingen krav om et for at kunne stille op til konkurrencer.

Men man lærer meget på kurserne og den eneste grund til at jeg ikke har været på et, er at jeg ikke er gammel i sporten og at jeg startede med at træne i Aarhus Fridykker Klub hvor Stig Severinsen, Jesper Stechmann og Kurt Lykke Larsen tog mig under deres vinger og hjalp mig til en god start inden for fridykning. Tak for det. 

Stig og SanneI fremtiden vil jeg gerne deltage i nogle kurser specielt i at dykke i dybden. Vi har af naturlige grunde ikke så meget erfaring med det her hjemme da der ikke er ret dybt i Danmark og hvis man skal træne det meget skal jeg rejse syd på hvor der er dybt, varmt og en masse fridykkere. Det kunne f.eks. være Dahab i Egypten.

Der bliver udbudt en masse kurser på AIDA‘s hjemmeside.

 

Hvis man vil være dommer eller instruktør i fridykning skal man også gennem en række kurser for at kunne opnå sådan en titel.

KonkurrenceATC\'08For at stille op til konkurrence skal man være medlem i AIDA, det bliver man i Danmark ved at melde sig ind i en klub og dermed bliver man også medlem af dansk sportsdykker forbund.

Til selve stævnet skal man vise en lægeerklæring hvor lægen har skrevet under på at man er mentalt og fysisk okay til at dyrke fridykning, her er lægeerklæring.

 

/Sanne Hedelund Rasmussen

2 Responses to "Fridykkerkurser"

 1. Hej Sanne,
  Og jer andre. Ang fridykkerkurser så er der en mulighed i starten af august i danmark/sverige

  Læs mere på
  http://forum.deeperdiving.net/generelt-omkring-fridykning-general-freediving/1846-fridykkerkurser-aida-certificeringer.html#post9707

 2. Sanne says:

  Hej Jesper
  Jeg har desværre ikke tid til det da jeg er på kysten men det lyder fedt. Og det er nogle gode instruktører. Jeg håber at du/I får et godt kursus.

Leave a Reply